Hoe 't Bau-huis te bereiken?

Ligging en parking

’t Bau-huis bevindt zich in hartje Sint-Niklaas. De centrale ligging van Sint-Niklaas, tussen Gent en Antwerpen, en de nabijheid van het station staan garant voor een vlotte bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn er bovendien drie grote parkings (aansluitend parking Noordlaan en verder de overdekte Stationspleinparking en Siniscoopparking) goed voor een totaal van 850 parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

't Bau-huis is zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Dit zowel met de bus als met de trein dankzij het station van Sint-Niklaas dat vlakbij ligt.

Fietsenstalling

Er kan gratis gebruik worden gemaakt van een fietsenstalling.

Directiecomité en raad van bestuur

Het Autonoom Gemeentebedrijf ’t Bau-huis is een dochteronderneming van Sint-Niklaas, beschikt over een eigen rechtspersoonlijkheid en valt onder het Belgische vennootschapsrecht. Het werd opgericht met als opdracht de exploitatie van de multifunctionele evenementenhal ’t Bau-huis.

Het AGB wordt bestuurd door de raad van bestuur, het directiecomité zorgt voor het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur bestaat uit leden van de gemeenteraad en het schepencollege. Net zoals de samenstelling van de gemeenteraad na de zesjaarlijkse gemeenteraadsverkiezingen wijzigt, wijzigt bijgevolg ook de samenstelling van de raad.

Directiecomité

Carl Hanssens (voorzitter), Wout De Meester (ondervoorzitter), Marijke Henne, Marcel Van Looy, Gaspard Van Petegem, Carla Rogiers.

Raad van bestuur

Gert Nys (financieel verantwoordelijke), Anita D'hollander, Ronny Suy, Bart Foubert, Veerle De Beule, Monique Van Hecke, Ali Sahli en Roland Pannecoucke.